
2 egg
3 dl sukker
4,5 dl Semper glutenfri mix
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1,5 dl vann
150 g smeltet smør
4-5 epler (det er godt med masse epler!)
kanel og sukker
Jeg pleier å skrelle eplene, og legge dem i en blanding av sukker og kanel, mens jeg blander kakerøren:
Egg og sukker piskes luftig.
Bland i melmixen, bakepulver, vaniljesukker, vann og avkjølt, smeltet smør.
Hell røren i en liten langpanne, dekket med bakepapir.
Press eplebitene litt ned i røren, tett i tett.
Det er godt å strø litt ekstra kanel og sukker på toppen :)
Stekes ved 200 grader, i ca. 40 min.
Serveres lun, med vaniljeis.
Nam!
Vi baker glutenfritt fordi Storebror har cøliaki. -Og bittelitt fordi glutenfrie kaker blir skikkelig gode ;)
0 comments:
Post a Comment